Conferința anuală fi-compass pentru instrumentele financiare finanțate din FEADR București, 4 – 5 iunie 2019 - Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale
Luni, 13 Mai 2019 17:47

Conferința anuală fi-compass pentru instrumentele financiare finanțate din FEADR București, 4 – 5 iunie 2019

În perioada 4 - 5 iunie 2019, la București, Comisia Europeană va organiza cea de-a cincea conferință anuală privind instrumentele financiare finanțate din Fondul European pentru Dezvoltare Rurală (FEADR).

Conferința la nivel înalt este organizată prin fi-compass, platformă consultativă pusă la dispoziția statelor membre de către Comisie în parteneriat cu Banca Europeană de Investiții, având ca obiectiv diseminarea informațiilor referitoare la instrumentele financiare finanțate din Fondurile Europene Structurale și de Investiții.

În cadrul conferinței, participanții vor avea ocazia să obțină o imagine de ansamblu asupra propunerii Comisiei privind sprijinul pentru agricultură și dezvoltare rurală în cadrul Politicii Agricole Comune, în mod particular prin intermediul instrumentelor financiare.

De asemenea, în prima zi a conferinței, un panel va fi dedicat instrumentului financiar de împrumut cu partajarea riscului la nivel de portofoliu finanțat din Programul Național de Dezvoltare Rurală.

Programul conferinței poate fi consultat pe site-ul fi-compass, secțiunea evenimente (https://www.fi-compass.eu/events), înregistrarea participanților fiind disponibilă la aceeași adresă, până luni, 27 mai a.c.