INFORMARE DE PRESĂ - Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale
Joi, 14 August 2014 14:13

INFORMARE DE PRESĂ

„Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, cu sediul în B-dul Carol I, nr. 2-4, sector 3, București, în calitate de titular al Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020, anunţă publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de program, finalizării raportului de mediu şi organizării şedinţei de dezbatere publică pentru “Programul Național de Dezvoltare Rurală”, inclusiv pentru raportul de mediu.

Raportul de mediu poate fi consultat la sediul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, din B-dul Carol I, nr. 2-4, sector 3, București, de luni până vineri între 8.30-16.30 sau pe site-ul www.madr.ro, secțiunea Documente în dezbatere. De asemenea, Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020 este postat spre consultare publică pe pagina home a MADR. Documentele pot fi vizualizate și pe site-ul Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice http://www.mmediu.ro.

Comentariile și observaţiile scrise pot fi trimise la sediul Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice, Bd. Libertăţii, nr. 12, sector 5, București sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., precum și la sediul MADR sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. în termen de 48 de zile de la publicarea prezentului anunţ.

Şedinţa de dezbatere publică va avea loc în data de 2 octombrie 2014, începând cu ora 11:00, la sediul MADR, Sala 20.

Dezbaterea este deschisă atât publicului interesat, cât şi autorităţilor implicate în procedura de evaluare de mediu.”