Imprimă această pagină

Cooperare 16+1 - China și tările europene centrale

“Asociația pentru promovarea cooperării agricole dintre China și statele din Europa Centrală și de Est (Albania, Bosnia – Herțegovina, Bulgaria, Cehia, Croația, Letonia, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Serbia, Slovenia, Slovacia, Polonia, Estonia, Ungaria) funcționează în cadrul Ministerului Agriculturii și Alimentației din Bulgaria fiind înființată în baza Memorandumului semnat la București, între Bulgaria și China, în data de 29 octombrie 2014 și are la bază legislația aplicabilă în China și Bulgaria.

Scopul Asociației este de a promova cooperarea în domeniul agricol dintre China și statele din formatul 16+1 și a stimula exportul prin: întâlniri, simpozioane, sesiuni de instruire, înființarea unei baze de date comune, rețea de comunicare formată din membrii statelor implicate.

În vederea transmiterii reprezentanților Asociației, informații despre cei interesați de colaborarea în domeniul agricol din România (producători, furnizori de servicii, etc), vă rugăm să ne transmiteți în format electronic, la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., următoarele informații:

1. Numele companiei
2. Adresă de corespondență
3. Nr. de identificare TVA
4. Persoană de contact
5. Telefon
6. Email
7. Website companie
8. Tipul companiei (privat/stat)
9. Domeniu de activitate
10. Produse
11. Produse (cerere/ofertă)
13. Finanțare (cerere/ofertă)
14. Servicii (cerere/ofertă)
15. Logo/imagini reprezentative (format PNG, JPEG)

Informații privind evenimentele ce sunt organizate de statele din format se găsesc pe site-ul Asociației (www.china2ceec.org/).

De asemenea, vă rugăm să ne transmiteți sugestii privind colaborarea în acest format, având în vedere obiectivul MADR de a stimula colaborarea cu China.

Detalii suplimentare la telefon: 021/3072433.”