Vizită Japonia cu Phil Hogan

Ca urmare a semnării Acordului de parteneriat economic U E- Japonia, comisarul Phil Hogan va realiza în perioada 8 mai – 11 mai 2019, o misiune la nivel înalt în Japonia și invită companiile interesate din România să-și depună candidatura/intenția de participare, în vederea constituirii delegației pentru această misiune.

Data limită până la care reprezentanții sectoarelor importante din comerțul agroalimentar cu Japonia trebuie să completeze aplicația de participare este 20.02.2019.

Companiile interesate își pot înregistra aplicațiile pentru participarea la delegația de afaceri online, la următorul link: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/HLMAgriJapan2019.

Selecția finală a reprezentanților care vor însoți delegația va fi bazată pe echilibru geografic și similaritatea produselor.

Pentru detalii suplimentare, puteți contacta reprezentanții Direcției Generale Politici în Industrie Alimentară și Comerț, la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon 0213078523.