China Smart Expo, 31 mai - 02 iunie 2018, Budapesta

În perioada 31 mai - 02 iunie 2018 va avea loc la Budapesta cea de-a opta ediție a China Smart Expo, eveniment organizat sub patronajul Ministerului Comerțului din R.P. Chineză prin Biroul de Comerț Exterior.

Partea chineză oferă cu titlu gratuit standul expozițional și poate achita cheltuielile de cazare/ deplasare a companiilor românești până la Budapesta.

Conform celor prezentate, evenimentul cuprinde 6 expoziții, printre care „China Import Fair”, având ca temă principală produsele agricole și industria alimentară. Din informațiile obținute de consilierul economic, partea chineză va acorda atenție maximă primei zile de târg - 31 mai 2018.

Elemente de context legate de expoziția China Smart Expo:

  • Platformă de afaceri pentru introducerea de noi branduri si produse;
  • Organizatorii sunt: autoritățile chineze (Ministerul Comerțului din R.P. Chineză prin Biroul de Comerț Exterior, Ambasada Chinei din Budapesta);
  • Vor fi prezenți 300 de expozanți din China;
  • Vizitatorii sunt în principal din: Ungaria, Serbia, Slovacia, România, Slovenia, Croația, Republica Cehă;
  • Sunt stabilite colaborări cu camerele de comerț din Croația, România (Harghita, Timiș, Mureș, Arad, Bihor), Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina și Polonia.

Pentru participarea la această expoziție, vă rugăm să transmiteți o solicitare de manifestare a interesului la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau la tel. 021 3078 523.

Ediția a - 21-a a Târgului Economic Internațional de la Mostar, Bosnia și Herțegovina

În perioada 10-14 aprilie 2018 va fi organizată la Mostar, Bosnia și Herțegovina cea de a 21-a ediție a Târgului Economic Internațional de la Mostar. Târgul  este cel mai important eveniment economic în domeniu din Bosnia și Herțegovina și unul dintre cele mai relevante în plan regional prin oportunitățile de promovare destinate mediului de afaceri. Pe perioada târgului vor fi organizate întâlniri de afaceri între companiile prezente.
Evenimentul reunește state, agenții de promovare economică, camere de comerț și companii importante din țări UE, din Orientul Mijlociu, parteneri de afaceri din  China și din regiune. Participarea la acest eveniment cu o importantă miză comercială regională, oferă oportunități pentru mediul de afaceri din România, dar și pentru promovarea imaginii țării noastre în Balcanii de Vest.
În situația în care sunteți interesați de participare, găsiți atașat condițiile de participare primite de la organizator. Mai multe detalii de ordin tehnic pentru cei interesaţi se pot obține contactând organizatorul: www.mostarski-sajam.com; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.